Egészségnap másodszor | Nyomtatás |
2014. május 13.

A TÁMOP programunk keretében ismét Egészségnapot szervezünk. Öt előadás keretében ismét az egészségmegőrzés és megelőzés témaköreiben hallhatunk előadásokat.

Pesti Tímea pszichológús a korábban megkezdett témában folytattja előadását, melyben a sportolók versenyzés előtti/alatti izgalmi állapotáról, a rajtapátiáról tart előadást. Végvári Viktória dietetikustól a sportolók számára az egészséges táplálkozásról kaphatunk hasznos információkat. Takácsné Gerencsér Erika az elsősegélynyújtásról és az  életmentésről tájékoztatja a hallgatókat. Csiszár Attila testnevelő pedig a Landorhegyi Sportiskola tehetséggondozási tevékenységét mutatja be. Az ötödik előadás még szervezés alatt van. Az egészségnapra mindenkit szeretettel várunk.

A meghívó:

 

MEGHÍVÓ

 

A Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek” TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1478 kódszámú projekt keretében EGÉSZSÉGNAPOT szervez.

 

Időpont: 2014. május 23. péntek 13:00 óra

Helyszín: Kamarák Háza, Zala Megyei Iparkamara (Zalaegerszeg, Petőfi u.)

 

A program:

13:00 Tehetséggondozás a Landorhegyi Sportiskolában, – előadó: Csiszár Attila testnevelő

13:30 Sportolók táplálkozása, - előadó: Végvári Viktória, vezető dietetikus

14:15 Elsősegélynyújtás, életmentés, - előadó: Takácsné Gerencsér Erika egészségügyi szakaszisztens

14:45 Rajtapátia – verseny előtt és verseny alatti stresszhelyzet – 2. rész - előadó: Pesti Tímea pszichológus

 

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük a részvételi szándékát az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen május 20.-ig jelezni szíveskedjenek!

 

 

Zalaegerszeg, 2014. május 7.