Életmódtábor | Nyomtatás |
2013. augusztus 10.
Az életmódtáborrral indítjuk programunkat.

A táborhoz a meghívókat már korábban kiküldtük. A jelentkezés alapján a tábort augusztus 12.-én (eredeti tervek alapján) Balatongyörökön szervezzük meg.

A tábor meghívója:

 

MEGHÍVÓ

 

A Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek” TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1478 kódszámú projekt keretében Életmódtábort szervez.

 

Időpont: 2013. augusztus 12-16.

Helyszín: Balatongyörök, Györöki Ifitábor

Tervezett program:

  1. nap - Utazás gépkocsikkal, szállás elfoglalása, táborrend, program ismertetése.

Programok: Úszás, strandröplabda, tenisz.

  1. nap - Reggeli után gépkocsikkal utazás Tihanyba, túrázás a félszigeten. Belső tó, gejzírmező, majd ebéd után a Bencés apátság és az Őslevendulás látogatása.

Esti programok: úszás, kajakozás és asztalitenisz szerepelt a programban.

  1. nap - Kerékpártúra Szigligetre a várhoz, majd ebéd után a Hajókikötő meglátogatása. Visszaérkezés után előadás az egészséges táplálkozásról.

Este kispályás labdarúgó mérkőzés, majd kosárlabda és úszás, kajakozás.

  1. nap - Pele apó tanösvényén túra a Batsányi kilátóhoz, majd Balatonederics – ebéd, utána az Afrika múzeum meglátogatása és vissza a táborba a golf pálya mentén. Pihenő után előadás az egészséges táplálkozásról majd úszás és fakultatív sportolás.
  2. nap - Délelőtt fakultatív sportolás, úszás, kajakozás, asztalitenisz, tenisz, strandröplabda, kosárlabda.

Ebéd után gépkocsikkal indulás haza, séta a Keszthelyi Festetics Kastély parkjában, rövid városnézés fagyizzással Hévízen.

 

Az életmódtáborban a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük a részvételi szándékát az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen augusztus 12.-ig jelezni szíveskedjenek!