ÜCSB | Nyomtatás |
2013. november 12.
Három zalai atlétaarany  | l

 

A Zalaszám Sportiskola és a Keszthelyi VDSE fiataljai a Mátyásföldön,az Ikarus Atlétikai Centrumban megrendezett országos ügyességi és gátfutó csapatbajnokságon három magyar bajnoki címmel koronázták meg kiváló idei szezonjukat.

 ucsb13.10.13 

Elsőként a Zalaszám Sportiskola leány súlylökő csapata állt dobókörbe, majd egy óra múlva már az eredményhirdető dobogó tetején találta magát az öt egerszegi ifjú hölgy, Weiland Violetta, Takács Dóra,Hegyi Virág,Szőke Anett és Fehér Gabriella. A Zalaszám ZAC kvnintettje 11,0550m-es átlaggal győzött.

A diszkoszvetés döntőjében. Takács Dóra 35,95m-es dobással hangolt, társai: Veiland Violetta, Horváth Sára, Hegyi Virág és Krasznai Anna jó átlagteljesítményt nyújtva szerezték meg a Zalaszám ZAC második aranyérmét.

A zalaegerszegi fiú 300m-es gátfutó csapat 6. helyezést ért el Bagladi Marcell,Baki Barnabás,Ott Benjamin,Németh Benedek,Flander Ádám, összeállításban 45,0925mp-es átlaggal.

Csikós József, a keszthelyiek edzője egyetlen csapatot hozott el a bajnokságra,de ők nyerni tudtak. A női hármasugró csapat legjobbja - Horváth Lotti - 11,81m-nél ért talajt, társai: Veress Virág, Kusztor Kitti, Kendeh Lili,Pálmai Diána 10,4900m-es átlagot nyújtva a győzelmi emelvény tetejére repítették csapatukat.